logo

Zaalverhuur

Bij binnenkomst van de Triomfatorkapel komt u eerst in een grote ontvangstruimte. Hier bevinden zich de garderobe en de toiletten. Aan deze ruimte grenst een keuken met buffet. Daarnaast geeft deze ruimte toegang tot de kerkzaal en de vergaderruimte(n) op de begane grond.

hal

keuken met balie

Wij verhuren de volgende ruimtes:

De kerkzaal:

Geschikt voor 400 personen, voorzien van een podium, doopvont en vast opgestelde beamer met scherm. Tevens kunt u gebruik maken van de geluidsinstallatie, een elektronische piano (Yamaha Clavinova), een Hammond orgel en indien nodig de airco.

Vergaderzalen begane grond:

Op de begane grond zijn 3 vergaderzalen beschikbaar. Deze zalen worden gescheiden door geluiddichte en verwijderbare tussenwanden. Iedere zaal afzonderlijk is geschikt voor 25 personen met tafels en 50 personen zonder tafels. Naar gelang de vraag kunnen deze zalen aaneen geschakeld worden tot een capaciteit van 75/150 personen.
Er is een geluidinstallatie aanwezig en mogelijkheid tot gebruik van beamer met een vast scherm en daarnaast kunt u gebruik maken van een elektronische piano.

Vergaderzalen benedenruimten:

In de benedenruimte hebben wij de beschikking over 3 vergaderzalen, 1 zaal voor 20 personen, 1 zaal voor 50 personen en een zaal voor 15 personen met keuken.

Grote zaal benedenruimte:

Ook beschikken we over een grote benedenruimte, geschikt voor 100 personen, voorzien van een bar, banken en lage tafels.

Tevens kunt u gebruik maken van een crèche ruimte, voorzien van een babyslaapkamer. U dient zelf voor oppas te zorgen.

Als u een ruimte huurt, is er altijd een dienstverlener aanwezig. Met vragen en problemen kunt u bij hem/haar terecht. De dienstverlener zorgt ook voor de consumpties.

Het nuttigen van alcoholische dranken is niet toegestaan.

Indien nodig kunnen stoelen bijgeplaatst worden.

Voor verdere vragen en prijzen kunt u terecht bij onze coördinator zalenverhuur:

Mevr. C.W. Nagorka-van Veen
Tel.: 0172 - 49 25 58

zaalverhuur@baptistenalphen.nl