kop

Agenda Jeugdwerk

Inloopavond op locatie

Zaterdag 28 maart reizen we af naar het pittoreske boomkwekersdorpje: Boskoop. Hier staan rond de klok van 8 des avonds de deuren wijd open voor de Bar Gezellige bezoekers bij Gideon en Tabitha van Staveren aan de Klaverblad nr. 28. Op deze avond is er alle ruimte voor spel en gezelligheid. Ben jij ook van de partij? Je bent van harte welkom.

Geflest!

Al een aantal jaren sparen we met de kinderen van de zondagsscholen en Bijbelklas lege statiegeldflessen die in een grote bak in de hal gedeponeerd kunnen worden. De opbrengst van het statiegeld wordt overgemaakt naar Open Doors en is bestemd om kinderbijbels te kopen en deze te brengen bij kinderen in landen, waar kinderbijbels niet te koop zijn.
Eén kinderbijbel kost €5,- Dat betekent dat er voor 20 lege flessen al een Bijbel gekocht kan worden, geweldig toch. Het is heel fijn om te zien, dat steeds meer mensen hun lege flessen mee naar de kapel brengen en de bak steeds vaker geleegd moet worden. Werd de bak in het begin slechts een paar keer per seizoen geleegd, puilt hij nu na een paar maanden alweer uit en wordt er actie ondernomen en de flessen in de diverse supermarkten ingewisseld voor geld.
De afgelopen keer heeft dit het mooie bedrag van €80,- opgeleverd. Daarnaast wordt ook het geld dat de kinderen meenemen op zondag voor dit doel gebruikt en we krijgen ook regelmatig een gift van één van de jongeren voor ditzelfde doel. Het is goed om hier mee door te blijven gaan en we hopen nog heel veel lege statiegeldflessen voorbij te zien komen en heel veel kinderen blij te maken met een Bijbel.